Konijnenhokken aanbiedingen van Chewies dierenwinkel XL

U bent op zoek naar een mooi en degelijk konijnenhok voor uw konijn voor een aantrekkelijke prijs, kijkt u dan eens naar het assortiment van Chewies dierenwinkel online. Zo hebben wij bijvoorbeeld een konijnenhok in ons assortiment met dubbele verdieping met een houten trap en hooiruif, maar bijvoorbeeld ook met enkele verdieping. Dit konijnenhok is gemaakt van niet-giftig plastic en dus niet gevaarlijk voor uw konijn of ander knaagdier. Allen in verschillende prijsklassen.

Daarnaast hebben wij bijvoorbeeld ook een geïmpregneerd konijnenhok is het assortiment, welke voorzien is van een ren. Dit is een zeer luxe konijnenhok met grote ren en is eenvoudig te reinigen. Dit konijnenhok is direct uit voorraad leverbaar en wordt als bouwpakket geleverd. U kunt uw bestelling voor een konijnenhok heel makkelijk doorgeven via onze webshop. Zodra u uw bestelling van het gewenste konijnenhok heeft doorgegeven zullen wij zo snel mogelijk en netjes afwerken. 

Voor meer informatie over een konijnenhok en de mogelijkheden hier in, kunt u telefonisch contact opnemen met Chewies online dierenwinkel 010-7952947 of mailen naar klantenservice@chewies.nl 

Een konijnenhok moet comfort bieden voor je konijn. Konijnenhokken zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Let er bij het kopen van een konijnenhok op dat het goede bescherming biedt tegen alle weersomstandigheden. Buitenverblijven bieden wij aan van classic cottage tot ruime konijnen villa's! Het verschil tussen een konijnenhok en een -kooi is dat de hokken voor buiten zijn en de kooien voor binnen.
 
De konijnenhokken bij Chewies online dierenwinkel zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een konijnenhok met ren of zonder ren. Daarnaast heeft u ook keuze uit een konijnenhok van hout of een konijnenhok van kunststof. Het maken van de juiste keuze kan lastig zijn. Wij willen u hierbij graag helpen door de verschillende opties op een rijtje te zetten:

Een konijnenhok met ren is een verblijf met een buiten- en een binnengedeelte. In het buitengedeelte (de ren) kan het konijn spelen of gras eten, afhankelijk van de ondergrond van de ren. Het binnegedeelte bestaat uit een open ruimte en een beschermd nachthok. De ren van het konijnenhok kan in het verlengde van het nachthok zitten, maar ook onder het nachthok. Dit is vaak het geval als het konijnenhok 2 verdiepingen heeft. Kortom een ideaal konijnenhok voor buiten.

Als u niet beschikt over een ruime tuin met bijvoorbeeld gras of zand, kunt u beter kiezen voor een konijnenhok zonder ren. Konijnenhokken zonder ren bestaan alleen uit een open binnenverblijf en een nachthok. Om toch uw konijn buiten te laten spelen, kunt u kiezen voor een losse konijnenren.


Echte klassiekers zijn de traditionele houten konijnenhokken. De houten konijnenhokken van Chewies online dierenwinkel zijn gemaakt met hout van hoogwaardige kwaliteit. Tevens zijn deze hokken verkrijgbaar met of zonder ren..

Heeft u bijvoorbeeld een Vlaamse reus of meerdere konijnen? Kies dan voor een extra groot konijnenhok. In een groot konijnenhok heeft uw konijn meer bewegingsvrijheid. Meestal zijn de grote konijnenhokken voorzien van een buitenren waardoor uw konijn eenvoudig naar buiten kan om te spelen. 

Uw konijn met guur weer naar binnen of gewoon echt als familiedier in huis? Het is mogelijk met de binnenhokken van Chewies online dierenwinkel. De konijnenhokken voor binnen zijn speciaal gemaakt voor binnenshuis.

Als u uw keuze voor een konijnenverblijf heeft gemaakt, kun u dit eenvoudig online bestellen bij Chewies online dierenwinkel. En als u (op werkdagen) voor 17.00 uur bestelt, dan wordt het hok de volgende dag soms al bezorgd. Al onze konijnenhokken zijn uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit eigen voorraad geleverd. Om het compleet te maken, bieden wij daarnaast natuurlijk ook andere benodigdheden aan, zoals bodembedekking, speelgoed en voeding. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Kom dan eens langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice!

 

Konijnen zijn speelse en actieve dieren, die veel bewegingsruimte nodig  hebben. De grootte van het konijnenhok is onder meer afhankelijk van de ruimte die jij voor het hok hebt, maar over het algemeen geldt: hoe groter hoe beter. Het is dan ook aan te raden om een konijnenhok te kopen met meerdere verdiepingen of om hem te combineren met een knaagdierenren, zodat jouw konijn veel ruimte tot zijn beschikking heeft. Let er bij het kopen van een hok ook op dat het voldoende beschutting biedt tegen allerlei soorten weersomstandigheden.


TIP: Kijk ook eens bij onze kooi accessoires om alle benodigdheden te vinden om het konijnenhok in te richten!